Ervaringen van klanten

Collage

Workshop collage maken

Heerlijk, superleuk en echt genieten. Het doek wordt elke dag leuker. Ik word er erg blij van als ik naar de collage kijk.

 

Een collage maken bij Smile in Style is een gezellig dagje uit met heerlijke hapjes en drankjes. Je leert jezelf beter kennen en je komt helemaal aan jezelf toe. Gezellig met vriendinnen of collega’s.

 

Hele gezellige middag met allemaal leuke mensen. Creatief bezig zijn, ontspanning tussendoor met heerlijke hapjes, echt top! Genieten met een leuk eindresultaat!

Chantal- selectie-55

Stijl advies

Superleuk!!! Chantal haar enthousiasme straalt ervanaf. En dat werkt zeker aanstekelijk. Succes met Smile in Style.

 

Ik ben bij Chantal geweest en dankzij haar weet ik nu welke stijl het beste bij mij past! Chantal is een leuke en spontane meid!

Chantal- selectie-26

Kleuranalyse

Mijn kleurenkaartje en je visitekaartje zitten in mijn telefoon, heb hem altijd op zak, voor iedereen die het wil weten.

 

Van Chantal mijn persoonlijke kleurenwaaier en uitleg gekregen. Deze waaier gaat voortaan overal mee naar toe …..bye bye miskopen!

 

Het enthousiasme van Chantal is zeker aanstekelijk. Nu aan de slag met de juiste kleuren en lekker oefenen met make-up! Superleuk en zeker een aanrader.

Garderobe_check

Garderobe Check

Een aanrader als je met je handen in het haar zit. Wat je nou weer moet aantrekken! Of als het saai begint te worden. En je nieuwe frisse ideeën kan gebruiken.

 

Ik kijk nu regelmatig terug als ik denk: Ik heb nu dit gesprek of deze afspraak, wat trek ik aan? Te leuk om te hebben voor mezelf.

 

Bij sommige setjes dacht ik. Ja zou ik zo doen en anderen weer positief verrast. Chantal, kent mij niet zo goed, maar ze heeft voor elke denkbare gelegenheid een setje getoverd. Die ik kan aantrekken. Chantal heeft echt feeling voor haar vak.

Personal_Shopping

Personal Shopping

Vandaag geshopt! Met Chantal! Buiten het feit dat het gezellig was, heb ik alleen maar goede aankopen gedaan. Erg fijn en heel blij mee.

Chantal- selectie-36

Make-up workshop

Nu weet ik veel beter welke make-up ik waarvoor moet gebruiken. En hoe ik mijzelf kan opmaken. Ook de korte kleuranalyse vond ik heel interessant. Een zeer geslaagde workshop.

 

We kregen een goede uitleg, met mooie make-up producten, met een goede hygiëne.

 

Een gezellige en leerzame workshop. Met een goede persoonlijke begeleiding.

 

Erg leuk om door middel van tips een nieuwe “ik” te ontdekken!. Buiten je eigen gebaande paden ontdek je jezelf opnieuw! De workshop werd gegeven met een duidelijke, flexibele en fijne uitleg.

Chantal- selectie-7