Kleuranalyse

Voorkom miskopen en wees weer stralend jezelf

De juiste kleuren vormen de basis voor een sprankelend uiterlijk. Kleur bepaalt voor een groot deel je uitstraling en energie.

Wat de een prachtig staat, maakt de ander flets en grauw. Maar hoe kies je nu de juiste kleur die bij je past?

Veel vrouwen kiezen vaak dezelfde “veilige” kleuren. Gewoon omdat het makkelijk is, maar ook omdat het lastig is om de kleuren te kiezen die bij je passen. Ieder seizoen brengt weer nieuwe trends en kleuren. Hoe kies je nou iets wat bij je past en wat langer mee kan dan een seizoen?

Bij een kleuranalyse kijken we welke kleuren echt bij je passen ongeacht de trends en passend bij je veranderende haarkleur en huid. Zodat je tijdens het winkelen heel makkelijk de juiste keuzes maakt en nooit meer met een miskoop thuiskomt.

Chantal_3

Live a Colorful Life

Chantal_4

Ondanks dat de overgang lastig kan zijn, betekent dit niet dat je je alleen in zwart of andere donkere kleuren hoeft te kleden. Er mag meer kleur in je kast komen. Maar hoe dan?

Je probeert wel eens wat. Je kiest wat er in de winkel hangt, wat de verkoopster je aanreikt of de kleur waar je nu zin in hebt.

Maar eenmaal thuis, blijft het vaak in je kast hangen en kies je voor wat je meestal draagt. Daar voel je je nou eenmaal prettig en veilig in.

Herken je jezelf hierin:

 • Je weet niet hoe je kleur aan kunt brengen in je kleding;
 • Je voelt je niet prettig in opvallende kleuren;
 • Door je veranderende lijf, kies je liever donkere kleuren;
 • Je kledingkast bevat veel neutrale kleuren;
 • Waarom voor kleur kiezen, als het je ook onzeker maakt;
 • Andere vrouwen staat een kleurtje altijd zo leuk, maar ik kies altijd de verkeerde kleur.

Alleen al door de juiste kleur te kiezen, zit je lekkerder in je vel, kom je sterker over en heb je meer zelfvertrouwen.

Wat de juiste kleuren voor jou kunnen doen:

 • Elke vrouw heeft haar unieke persoonlijke kleurenpracht. De juiste kleur laat je weer sprankelen. Je hoeft niet langer met alle trends mee te doen.
 • Door kleur in je kleding voel je je energieker, stralender en zelfverzekerder.
 • Door donkere of neutrale tinten te combineren met kleur, haal je het beste in jezelf naar boven.

Een kleurenanalyse is uitermate geschikt voor vrouwen in de overgang. Juist omdat in deze fase in je leven je hormonen alles in de war schoppen ontstaat er verandering in je huid, haar en soms oogkleur.

Een cadeautje voor jezelf maar ook leuk om samen te doen!

Denk niet wit, denk niet zwart maar denk in de kleur van je hart.

Bij een kleuranalyse kijken we niet alleen naar de mooiste kleuren voor je kleding maar ook naar jouw juiste make-up kleuren. Veel vrouwen dragen al jaren dezelfde kleuren make-up. Maar is dat nog wel juist voor jouw gezicht? Door de overgang gebeurt er enorm veel, ook op het gebied van make-up is het belangrijk om de juiste producten en kleuren te kiezen.

Bij Smile in Style krijg je het “totale plaatje” ook je brilmontuur, haarkleur en kleur van de accessoires nemen we onder de loep.

Kleur is het vinden van harmonie en balans, van top tot teen.

Een persoonlijke kleurenwaaier maakt je kleuranalyse compleet. Een waaier met 42 van jouw beste kleuren zodat shoppen weer een feestje wordt.

 • Je voorkomt miskopen;
 • Je gaat makkelijker shoppen met jouw persoonlijke kleurenwaaier;
 • De juiste kleur komt in jouw kledingkast;
 • Je komt uit je comfort zone door bewuster kleurgebruik;
 • Er ontstaat meer harmonie in je kleding, haar en make- up;
 • Je bespaart geld en tijd.
Make-up_pakket_2

Wat krijg je bij een kleuranalyse?

We starten met koffie/thee met wat lekkers. Ondertussen kan ik jou wat beter leren kennen en krijg ik een beeld waar je staat in je kleurgebruik in je kleding. Tijdens de kleuranalyse kijk ik naar je huid-, haar- en oogkleur. Aan de hand van de kleurendoeken ga je zien van welke kleuren je het meest gaat stralen. Daarnaast breng ik een prachtige make-up aan in kleuren die jou een oogverblindende uitstraling geven.

Naast een leuke dag, weet je welke seizoenskleuren jou het meest laten stralen en met een blij gevoel ontvang je binnen enkele dagen jouw persoonlijke kleurenwaaier.

De inhoud van de kleuranalyse:

 • Jouw huid-, haar-, en oogkleur komt naar voren.
 • Welke kleuren passen het beste bij jou en jouw gezicht. Welk seizoen laat jou het meest stralen. Dit doe ik door het gebruik van kleurendoeken.
 • Je krijgt een mooi aangebrachte make-up met tips over de kleuren uit jouw analyse.
 • Je ontvangt een persoonlijke kleurenwaaier met 42 van jouw beste kleuren.

En als leuk extra bijkomstigheid; mag je een aantal kledingitems meenemen. Deze zullen we samen bespreken op kleur.  Wat doen deze kleuren voor jou. Je krijgt een aantal tips om in de toekomst:

Miskopen te voorkomen en je stralende zelf te zijn.

Make-up_pakket

De investering van de kleuranalyse en persoonlijk make-up advies.

Inclusief persoonlijke kleurenwaaier met 42 kleuren en extra tips naar aanleiding van je meegebrachte kledingitems.

1ste afspraak: intake gesprek met koffie/thee en wat lekkers, kleuranalyse, bespreken uitslag van de analyse en kleurenwaaier, make-up aanbrengen en tips over je kledingitems. Duur 3 uur.

2de afspraak uitleg en overhandigen van je persoonlijke kleurenwaaier en aangeschafte make-up producten. Duur 1 uur.

Deze complete kleuranalyse, uitleg en overhandigen van je persoonlijke kleurenwaaier kost € 197,50.

Extra: Als je met twee personen een afspraak maakt voor een kleuranalyse, dan krijgen jullie allebei een mascara ter waarde van € 19,50 gratis!

When you can’t find the sunshine, be the sunshine.

Lees wat een kleuranalyse bij deze vrouwen heeft gedaan

Monique:

Ik ben bij Chantal geweest en dankzij haar weet ik nu welke kleuren mij het beste staan. Chantal is een leuke spontane meid!

Marianne:

Van Chantal mijn persoonlijke kleurenwaaier met uitleg gekregen. Deze waaier gaat voortaan overal met me mee naar toe….. bye bye miskopen!

Chantal_5