Over mij

Chantal_9

Van verlegen tienermeisje naar zelfbewuste vrouw

In mijn jonge jaren was ik super verlegen, ik bloosde heel snel en het heeft heel lang geduurd voordat ik daarvan afkwam. Door het klimmen van de jaren is het zelfvertrouwen flink toegenomen. Toen ik 40 jaar werd, had ik zoveel zelfvertrouwen ontwikkeld dat ik meer voor mezelf ging kiezen in wat ik echt leuk vind.

Ik heb een lipspleet, waardoor mijn lippen niet gelijkmatig zijn. Dit schoonheidsfoutje hoort en past bij mij. Maar die ongelijke lippen, waren niet mijn grootste onzekerheid. Ik mis een aantal tanden en kiezen en heb heel wat mond en kaakspecialisten bezocht. Gelukkig is alles goed gekomen met implantaten. Maar dit heeft wel een aantal jaren geduurd.

Als kind schreef ik altijd in vriendenboekjes dat ik model en kledingontwerpster wilde worden. Maar naar mate ik ouder werd heb ik me ook verdiept in gezonde voeding in combinatie met bewegen en het effect wat dit heeft op je lijf en positief in het leven staan. Iets wat ik nog steeds belangrijk vindt!

Ik heb uiteindelijk naar mijn innerlijke kind geluisterd en heb voor kleding-, stijl en kleur gekozen.

Kleding in de juiste stijl en kleur heeft een magische uitwerking. Kleur heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Ik ben nu eenmaal dol op kleuren in welke vorm dan ook.

Ik draag altijd kleur in mijn kleding en make-up. De kleurliefde en kledingstijl interesse heb ik van mijn moeder meegekregen, zij loopt er tot op de dag van vandaag altijd in de juiste stijl en kleur bij. In mijn eigen kledingkast herken ik veel van haar, overgoten met mijn eigen stijl en kleuren. Mijn keuze gaat verder dan zwart en wit. Hoewel mijn huis neutraal ingericht is, dit om rust te creëren, wat in mijn energieke leven perfect bij mij past.

De zoektocht begon vanaf mijn 40ste jaar

Het was voor mij wel een zoektocht om mijn juiste stijl te vinden? Vroeger trok ik aan wat mijn moeder leuk bij me vond staan. Toen ik samen ging wonen, deed ik bij feestelijke gelegenheden iets meer moeite op kleding en make-up gebied. Maar ik trok aan wat de verkoopster me aangaf of wat op de paspop hing. Er kwamen 3 prachtige jongens en toen was het vooral praktische kleding die soepel en makkelijk zat. Toen ik de grens van 40 jaar passeerde merkte ik aan mezelf een grote verandering. Nu ben ik aan de beurt. Hoe of wat, daar had ik nog geen idee over. Maar er moest wat veranderen. In mijn relaties voelde ik me prima, maar ik miste een stukje van mezelf. De puzzelstukjes beginnen langzaam na een zoektocht van jaren in elkaar te vallen. Waar ik super blij mee ben.

Nu kom ik in een volgende fase in mijn leven, de overgang. Ik herken mezelf en mijn eigen lijf af en toe niet, er gebeurt bijzonder veel vanbinnen. Gelukkig heb ik in mijn jarenlange zoektocht inmiddels ontdekt welke kleuren en stijl perfect bij mij passen en dat ik door gezonde voeding en bewegen de overgangsklachten tot een minimum wil beperken. Wat ben ik blij dat ik op mijn 40ste in actie ben gekomen.

Doordat ik nu precies weet welke stijl en kleuren bij mij persoonlijk passen in zowel mijn kleding als make-up sta ik veel krachtiger en zelfverzekerder in het leven.

Chantal_10

Smiles are always in fashion

Dat gun ik jou ook.

De overgang hoeft niet tussen jou en je uiterlijk in te staan. Kleding in de juiste stijl en kleur met passende make-up zorgen ervoor dat je beter in je vel zit. Ik wil vrouwen laten zien dat je niet langer hoeft te worstelen met de kleding keuzes die je maakt.  Natuurlijk is af en toe wegkruipen in je fleecetrui en joggingbroek heerlijk. Maar je wil je ook vrouw voelen. Ik wil je laten zien dat je ook kan en mag stralen en blij mag zijn met wie je bent.

Ik sta positief in het leven. Het buitenleven en met name het strand en de zee staan centraal in mijn bestaan.

Ik ga er graag samen met mijn man op uit om te wandelen met onze 2 honden of we verkennen het land op de fiets. Dit doe ik dan in sportieve makkelijk zittende kleding, maar ik let altijd op mijn kleurgebruik en bij de aanschaf van sportieve of makkelijk zittende kleding let ik ook zeker op de pasvorm.

Samen vormen we een prachtig gezin met onze 3 zoons.

Naast het buitenleven ben ik ook dol op bootcamp, yoga en gezonde voeding.

Chantal_11

De naam Smile in Style is met zorg en bewust gekozen, en staat voor:

 • Glimlach naar de wereld want zo ben je mooier.
 • Sta in je kracht ondanks dat je lijf verandert.
 • Wees die bewuste en zelfstandige vrouw en straal weer.
 • Maak je dromen en wensen waar. Het leven eindigt niet bij de overgang.

Ik gun vrouwen die nu niet happy zijn met hun lijf meer zelfvertrouwen en plezier. Ook als je je onzeker voelt en je je het liefst verstopt omdat je worstelt met wie je bent en waar je naar toe wilt. Het is niet nodig om te blijven hangen in frustratie en vervolgens alleen makkelijke keuzes te maken. Je veranderende hormonen gaan met je aan de haal maar dat betekent niet dat je nu bij de pakken neer hoeft te zitten. Je hoeft niet eerst kilo’s af te vallen voordat je de eerste stap zet naar een slank lijf. Je bent al mooi zoals je nu bent.

Jij mag er zijn en de dromen en wensen die je nog vervuld wilt hebben uit laten komen. Ga het avontuur aan om jezelf en je nieuwe stijl te ontdekken.

Want het gaat er niet om wat die hormonen met jou doen, maar hoe jij er mee omgaat. Blijf niet langer met een negatief zelfbeeld rondlopen omdat je lijf niet meer het jouwe is. Met de juiste de stijl en kleurgebruik in je kleding laat je zien wie je bent. Tijdens een kleuranalyse ontdek je welke kleuren jou laten stralen. Bij een stijladvies worden de pluspunten in jouw figuur geaccentueerd. Heb je juist zin in een leuke workshop of wil je een 1 op 1 sessie welke keuze je ook maakt, jij staat centraal. Je gaat ervaren dat ondanks je veranderende lijf er veel te bereiken is met de juiste kleur en stijl. Er zal een verandering in jezelf plaatsvinden, waardoor je zelfvertrouwen en plezier zal ervaren.

Het is zo fijn om het beste van jezelf naar voren te halen. Dat gun ik iedere vrouw.

Weetjes over mij

 • Ik heb 5 jaar als doktersassistente en 22 jaar als medisch secretaresse gewerkt. Daarin heb ik veel mensen mogen helpen bij hun gezondheid en kon ik een steun zijn in tijden dat het niet zo goed met ze ging.
 • Ik ben een echte helper en zet mezelf altijd graag in voor anderen. Ik doe dat altijd op mijn positieve manier zodat de ander er sterker uit komt.
 • Ik ben een echte huismus en kan me prima thuis vermaken. Het liefst met een boek, spannende serie of gezamenlijk eten met mijn gezin.
 • Ik kies meestal voor gezond maar drink ook graag koffie met wat lekkers.
 • Genieten is een belangrijke kernwaarde voor mij.
 • Het hele jaar ben ik actief, maar op vakantie lig ik het liefst op een ligbed op het strand met een boek. En doe ik lekker helemaal niets.
 • Ik zelf shop het liefst online bij mijn favoriete kledingmerken of op tweedehandssites. Inmiddels weet ik mijn kledingmaat, pasvorm, stijl en kleuren. Ik weet wat ik aan wil vullen in mijn kledingkast. Waardoor ik snel slaag.
 • Twee keer per jaar ga ik uitgebreid winkelen met een vriendin, struin ik voor- en najaarscollecties af en maak er een leuke dag uit van compleet met koffie met gebak en lunch.
 • Miskopen doe ik nooit meer, ik koop mijn kleding heel bewust en zal niet snel impuls aankopen doen.
Chantal_8