Stijladvies

Chantal_6

Stijlvol en vrouwelijk gekleed met aandacht voor je pluspunten.

De juiste stijl laat je mooi zijn en toont je vrouwelijke vormen met aandacht voor je positieve punten. Dit geeft je zelfvertrouwen en toont dat je trots mag zijn op je lichaam.

Veel vrouwen kiezen voor wijde en ruimvallende kleding. Omdat dit al je mindere punten in je lichaamsvormen verbergt en je valt minder op. Ieder vrouwenlijf is anders en er zijn altijd punten waar je niet blij mee bent. Maar hoe kies je nou een stijl waarbij juist je pluspunten benadrukt en je minpunten naar de achtergrond brengt?

Bij een Stijladvies kijken we naar je lichaamsvormen en gezichtsvorm. Je krijgt inzicht en advies over welke kleding jouw figuur het beste tot zijn recht laat komen. Zodat je tijdens het winkelen heel makkelijk de juiste keuzes maakt en niet meer met een miskoop thuiskomt.

You don't have to be perfect to be amazing

Je hoeft je niet langer onzeker te voelen in je alles verhullende kleding. De overgang zorgt ervoor dat je vrouwelijke vormen anders worden. Jouw stijl vinden, dat wil je wel. Maar hoe dan?

Met alle items in je kast probeer je wel combinaties te maken. Maar je betrapt jezelf erop dat je toch steeds voor die wijde blouse kiest, of die recht vallende broek. Alles om je buikje, heupen of armen te verbergen.

Kleding kopen is nooit een probleem geweest. Maar je merkt dat je zoekende bent, omdat het met je veranderend lijf anders is dan vroeger. Je laat je van alles aansmeren tijdens je shopsessie.

Maar eenmaal thuis zit het toch niet comfortabel en de prints staan je tegen. Je kiest toch weer voor je vertrouwde kleding uit je kast, omdat je je daar prettig in voelt.

Een vrouw in de juiste stijl, straalt vol zelfvertrouwen in kleding die bij haar past.

Chantal_7

Wat de juiste stijl voor jou kan doen:

  • Iedere vrouw is uniek en bijzonder. De juiste stijl geeft je zelfvertrouwen en je kleed je naar wat het beste bij jouw figuur past.
  • Bij elke gelegenheid zal je stralen. Omdat de juiste kledingstijl in jouw kledingkast is terug te vinden.
  • De focus komt op de mooie kanten van je lijf. De minpunten verdwijnen naar de achtergrond.
  • Winkelen wordt een fluitje van een cent, je weet welke modellen, kledingmaat en patronen je kan kiezen.
  • Combineren van kledingstukken, geeft je de mogelijkheid om andere, vernieuwende en verrassende kledingcombinaties te maken. Zodat je leert jouw stijl te ontdekken.
  • Sta je te twijfelen welk kapsel, brilmontuur en accessoires het beste bij je passen. Deze punten vormen een mooie aanvulling op een stijladvies.
Chantal_8

Een stijladvies geeft je veel inzicht. Juist omdat je lichaamsvormen veranderen is het belangrijk dat je je stijl hierop aanpast. Er gebeurt heel veel in de overgang en het zou zonde zijn als je jezelf naar de achtergrond laat verdwijnen.

Bij een stijladvies kijken we niet alleen naar je lichaamsvormen en gezichtsvorm. Je krijgt ook advies over je kledingmaat, halslijnen, prints, kapsel keuze, brilmontuur en accessoires die bij jou passen.

Je hoeft je stijl zoektocht niet alleen te doen. Tijdens een stijladvies neem ik je stapje voor stapje mee om jouw vrouwelijke vormen en positieve punten te benadrukken. Je zelfvertrouwen zal groeien en toont dat je trots mag zijn op je lichaam.

Een stijladvies laat je zien dat kleding jouw vrouwelijke kanten mooi laat uitkomen. Uiteindelijk komen we bij de stijl die bij jou past en waar jij blij van wordt. Alle keuzes moeten goed voor jou voelen, want je hebt niets aan een kledingkast vol items die je niet aan wil of durft te trekken.

Let your confidence shine, beautiful woman.

Wat krijg je bij een Stijladvies?

Een warm welkom en tijdens de koffie/thee met wat lekkers nemen we jouw kledingvoorkeur door.  Zo krijg ik inzicht in jouw wensen en ideeën. Tijdens onze sessie krijg ik een goed beeld wie je als vrouw bent en waar je naar toe zou willen. Bij de stijlanalyse  neem ik de maten van jouw lichaam en gezicht.  Dan volgt de spiegelsessie en wordt het plaatje compleet gemaakt door het bespreken van alle punten bij elkaar. Uiteindelijk zie je de stijl die perfect bij jou past en waar je blij van wordt.

Een stijl om te accentueren en camoufleren, vormt de mix van jouw stijl.

Moodboard: Als je het leuk vindt mag je thuis al een begin maken met een moodboard (collage) van kledingkleuren en stijlen die jij mooi vindt.. Dit kan bijvoorbeeld in Pinterest of je plakt de plaatjes op een groot vel papier met knipsels uit tijdschriften. Een moodboard geeft een goed beeld van waar je staat en waar je naar toe zou willen met je stijl en kleurgebruik in je kleding. Vind je thuis een moodboard maken lastig, dan kunnen we er aan het einde van je stijlsessie samen een begin mee maken, Dan kun je hem thuis verder afmaken. Ik kan  je er  later nog 1x feedback over geven.

Het wordt een hele gezellig stijladvies. Je hebt helder welke stijl bij jouw figuur past. Wat er tijdens jouw stijladvies is besproken wordt vastgelegd in een Persoonlijk Stijlboekje. Een persoonlijk Stijlboekje kun je als naslagwerk gebruiken tijdens het shoppen en maakt je stijladvies compleet.

De inhoud van het Stijladvies

Opmeten van je gezichtsvorm, halslijn en welk model kapsel en brilmontuur het beste bij jouw gezicht passen.

Het opmeten van jouw lichaamsverhoudingen en een stijlanalyse.

De spiegelsessie om te kijken welke lichaamsvorm je hebt en waar de aandacht naar jouw pluspunten gebracht kunnen worden.

Bespreken van alle punten van het stijladvies, halslijnen, prints, dessins, de juiste lengte en stofgebruik.

Bespreken van je moodboard laten zien of een opstart maken van je moodboard. Om inzicht te krijgen over jouw kledingstijl en kleurvoorkeur.

Na enkele dagen ontvangt je een Persoonlijk Stijlboekje, waarin jouw stijladvies is vastgelegd.

Eventueel kan ik je nog 1x feedback geven over je nog af te maken moodboard.

Tot slot mag je als leuk extraatje een aantal kledingstukken en accessoires mee nemen waar je je prettig in voelt of waar je juist je twijfels over hebt. Samen kijken we wat deze items voor jouw figuur doen.

Stijl is het positief benaderen van jouw mooie kanten.

De investering van het stijladvies inclusief persoonlijk Stijlboekje:

1ste afspraak: intake gesprek met koffie/thee en wat lekkers, stijlanalyse. Bespreken van het stijladvies, moodboard en als leuk extraatje tips over je kledingitems. Duur 3 uur.

2de afspraak: telefonisch voor het eventueel bespreken van je moodboard en mocht het nodig zijn  uitleg over je Persoonlijke Stijlboekje. Duur: 30 minuten

Dit complete Stijladvies, uitleg en bespreken van je moodboard en Stijlboekje kost  € 185,00

Chantal- selectie-57

Harmonie, Balans en Glimlach in Stijl

Lees wat een Stijladvies voor deze vrouwen heeft betekend:

Astrid:

Erg blij met de informatie en tips. Het geeft me rust en zelfvertrouwen bij het kopen van kleding. Een absolute aanrader!

Tiny:

Ik werd hartelijk ontvangen bij Smile in Style. Tijdens een gezellige en ongedwongen sfeer kreeg ik van Chantal een zorgvuldig stijladvies.